Difusor 2007

juny 28, 2007 | Parats,projectes

Difusor va ser una trobada que va reunir, a l’estiu del 2007, més de 100 artistes europeus que treballen amb plantilles al carrer. El seu objectiu era fomentar una reflexió sobre alguns dels aspectes que l’art urbá està posant de manifest, com els usos dels espai públic i la seva creixent regulació.

Els principals trets definitoris que vam perseguir van ser la gratuïtat de totes les activitats, la massiva presència a l’espai públic barceloní, amb més de 700 metres quadrats de parets i la voluntat de difusió d’aquesta mena de propostes enfront de les polítiques de tolerància zero adoptades per l’Ajuntament.

Tot a la web de difusor 2007

mapa-barcelona-graffiti

Premsa

Barcelona Metròpoli Mediterrània: “¿Adiós al grafito?

El Periódico de Catalunya: “La calle como museo” (pdf)

El Periódico de Catalunya: “Pessics d’aerosol

El Mundo: “Pregúntale a la calle