Galeria Oberta

August 5, 2008 | Parats,projectes

Galeria Oberta és un projecte impulsat per Difusor que pretén transformar el mur que tanca el Parc de les Aigües, al carrer Abd-el-Kader, en un espai artístic al qual hi puguin participar tots aquells creadors que ho desitgin.

Consta de 34 marcs de 2x4m, que ja van ser utilitzats durant el festival Difusor2007. Aquests marcs, inicialment pensats per encabir-hi publicitat, i que estàn incorporats a la paret mateixa, donen la sensació d’estar en exposició que canviarà constantment, interactuant amb l’entorn.

La Galeria Oberta es regeix per unes directrius disponibles a la web del projecte que responen principalment a una voluntat d’entesa entre el projecte i el territori en el que es desenvolupa.

El projecte s’emmarca en una via de regulació de l’art urbà explorada també en altres ciutats europees. Es va inaugurar el 5 de juliol de 2008 amb una exposició col.lectiva, amb artistes amb artistes tant de Barcelona com de fora, així com joves
involucrats en associacions del camp educatiu, social i cultural.

Difusor, com a entitat promotora de la iniciativa, s’encarregarà del seguiment, difusió i dinamització de l’experiència.
Es pot seguir la seva evolució a través de la web i periódicament hi organitzem esdeveniments, com el que va celebrar els 6 mesos de funcionament del projecte.

El projecte resta actualment obert a tothom qui hi vulgui participar

http://www.galeriaoberta.difusor.org/

Entrades relacionades