Presentació del llibre “Franges. Els paisatges de la perifèria”.

maig 14, 2012 | flash

L’Observatori del Paisatge de Catalunya acaba de publicar el llibre Franges. Els paisatges de la perifèria, el cinquè volum de la col·lecció “Plecs de Paisatge“. El llibre és el resultat del seminari internacional que, amb el mateix títol, va celebrar-se a Olot el mes de novembre de 2010. La publicació pretén proposar noves lectures alternatives a les hegemòniques i habituals, nous referents paisatgístics, noves estratègies d’intervenció i gestió d’aquests espais de perifèria amb l’objectiu final que, com recomana el Conveni europeu del paisatge, les polítiques públiques no deixin de banda aquells paisatges quotidians periurbans sovint malmesos o amb valors anorreats per un creixement caòtic. El llibre, que es presentarà públicament el 21 de juny a les 19 h a la Sala Gaudí de l’edifici de La Pedrera, a Barcelona, es pot comprar per mitjà de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, com la resta de les publicacions de la col·lecció.
Difusor ha participat amb el text que porta per títol “Intervencions artístiques en els paisatges de la perifèria“. Aquest fragment quedarà disponible properament en aquesta mateixa web.