OpenWalls Showcase @ Fahr.1 (Amposta)

Fahr.1 és un nou espai de producció, difusió i formació entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’art urbà. La intenció és generar un festival de caire anual que esdevingui un referent en l’escena estatal, així com un punt de trobada entre els artistes del territori amb figures destacades de l’escena internacional. La voluntat del programa és fer-se ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual, alhora que promoure condicions favorables per a l’emergència d’artistes locals. El projecte cerca, per sobre de tot, provocar un impacte positiu als entorns urbans de les principals localitats de les Terres de l’Ebre, creant un diàleg enriquidor entre urbanisme, arquitectura i art.

Difusor hi col·labora a través d’OpenWalls Showcase, una càpsula que pretén continuar la tasca iniciada a la OpenWalls Conference i que acosta a Fahr.1 artistes de renom internacional: Ever, Sam3 i Filippo Minelli. A més, al Fahr.1 hi participaven Btoy, Kenor, Gaser, Megan, Lluc Queralt i artistes locals seleccionats en convocatòria oberta.

Aquests artistes acompanyaran els primers passos del projecte openwalls.org a Amposta, que incorporarà nous murs habilitats per a intervencions gràfiques a les Terres de l’Ebre.

D’aquesta manera, openwalls.org segueix facilitant les intervencions artístiques a l’espai públic de tothom qui ho desitgi, sota un model que garanteix anonimat i protecció per a l’usuari a través d’un permis accessible lliurement on-line.

En podeu veure els resultats a la següent sel·lecció de fotografies i al vídeo.

Volem agraïr la col·laboració a Montana Colors, Asbel Esteve, Blai Mesa, la resta de l’equip de Lo Pati i a Maximiliano Ruiz.