OpenWalls Showcase @ D.I.P. (Barcelona)

octubre 24, 2012 | flash,Parats,projectes

Dijous 25 d’octubre

18:30h

Espai Jove Bocanord, Barcelona.

Després d’Amposta, arriba la segona edició de l’Openwalls Showcase, el petit format de l’Openwalls Conference. Aquesta vegada en col·laboració amb el Dia Internacional de la Pintura, organitzat per l’Espai Jove Bocanord.

La nostra participació inclou dues vessants: l’artística, amb la curadoria de la intervenció artística al pati de llums d’aquest equipament juvenil municipal, a càrrec de l’argentí Roma, i la de presentació de projectes relacionats amb les intervencions gràfiques a l’espai públic, amb els següents participants:

Creux (D.F, México)

http://www.creuxuno.blogspot.com.es/

Haré una reflexión sobre los colectivos y asociaciones que utilizan la pintura mural como una herramienta de acción social; analizando algunos elementos que tejen en torno a la promoción de una actividad social y políticamente contradictoria”.

Núria Arlández

http://blocjoves.prat.cat/

www.joves.prat.cat/

Des del Prat de Llobregat es presentarà la fase de disseny en què es troba el projecte de suports oberts per grafiti i art urbà. És un procés emprès des de la Regidoria de Joventut. Pretén involucrar tant als col·lectius de grafiters i artistes, com als diferents departaments i agents de l’ajuntament que tenen relació directa amb la gestió del projecte.

Pablo Alvarez

http://www.krear-t.tk/

Explicaremos quienes somos y de donde venimos como asociación. Como el arte en cualquiera de sus expresiones puede abrir un canal para trabajar en equipo con cualquier persona que tenga ganas de participar, los estereotipos en el graffiti y que rodean a quienes lo practican. Abordaremos la metodología en los talleres realizados y nuestras experiencias con la gestión de muros en Badalona.

També es presentarà el fanzine amb els resums de les xerrades de la Openwalls Conference, que inclou regalet especial dels HDA!