Joachim Ixcalli a Badalona

Una altra vegada, Open Walls surt al carrer. Aquesta vegada, de la mà de Spogo, qui ha organitzat la intervenció, i de Joachim Ixcalli. Un luxe poder tornar a tenir a aquest prometedor artista californià tranquilando per Barcelona, després de la seva llarga estada a la ciutat fa un parell d’anys. En aquest temps, i gràcies a un intens treball d’estudi i a la participació en diversos projectes a Estats Units i Mèxic, Ixcalli ha consolidat l’estil que ja estava desenvolupant a Barcelona.

Més enllà de les evidents ressonàncies amb l’obra d’artistes com MOMO o Elian, busca aportar també elements de l’anti-style que aporten al seu treball una bona dosi de frescura.

Sobre aquesta potent façana badalonina, Ixcalli pot comprovar el bon funcionament de la seva obra, per primera vegada en un format tan gran.

Ubicació del mur aquí i web de l’artista aquí.

Video de Spogo.