Residencia Pop-Up @ Artsider

Aprofitant el creixent interès pel concepte de col·laboració i cooperació en els sectors de la cultura i l’economia, des d’Artsider proposem a diferents artistes participar en la realització conjunta d’una obra amb la finalitat d’obtenir un resultat unitari, que es podrà veure en una mostra col·lectiva a l’espai Artsider.

Per tot, es pretén reflexionar sobre l’obra en col·laboració i com la Llei de la Propietat Intel·lectual (article 7) dóna resposta a aquest tipus de creació.

El projecte ARTICLE 7: residència pop-up, presenta, per tant, una experiència de creació col·laborativa de format breu: durant tres dies, setze creadors visuals contemporànis es trobaran a l’espai ARTSIDER per produïr vuit obres de mig i gran format a quatre mans, amb l’objectiu d’aportar elements per a la reflexió sobre la creació col·laborativa.
Aquestes teles seràn exposades a l’espai ARTSIDER entre el 21 de juliol i el 30 de setembre.

Per més informació, seguiu el link i escriviu a info@difusor.org

ARTICLE 7- residencia pop-up.