Can Roger Community Wall

Capsalera

Link Associació Can Roger

 
 

Guanyadors de la convocatoria: Grup Mural Llotja i Massana

Esbós_Can Roger

 
 

montaje canroger   general  

Convocatòria oberta per a la intervenció artística de la tanca exterior del projecte. La present convocatòria oberta té per objectiu trobar un artista emergent que intervingui la tanca exterior del solar que acull el projecte Can Roger: menjador + hort + art. La convocatòria segueix una perspectiva comunitària; per tant, han estat els veïns i entitats vingulats al projecte els qui han decidit quina temàtica serà objecte de la intervenció. QUÈ ÉS CAN ROGER? Can Roger: menjador + hort + art, és un projecte gestionat per diferents entitats del barri de la Sagrada Familia que va guanyar la convocatòria Pla Buits (programa de gestió comunitaria de solars buits impulsat per l’Ajuntament de Barcelona) per gestionar un dels solars de l’Eixample amb projectes comunitaris. Can Roger es troba situat al carrer Roger de Flor amb Rosselló (Barcelona) i vol ser:

 1. Un espai de trobada per a persones del barri que estan en una situació de vulnerabilitat.
 2. Un espai participatiu suma de tres branques: menjador social + hort urbà + espai d’expressió artística i cultural.
 3. Un espai nascut de la corresponsabilitat d’entitats del barri, empreses i ciutadans que creixerà gràcies a les donacions econòmiques i materials de tots.

CONVOCATÒRIA L’objecte de la convocatòria és relitzar una intervenció mural que il·lustri la participació ciutadana, centrada específicament en els objectius de Can Roger: menjador + hort + art (més informació a: www.assoccanroger.blogspot.com) ESPAI A INTERVENIR FOTO MUR740x555 Tanca exterior del solar que tanca Can Roger. 36 x 3.5m. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 1. Hi pot participar qualsevol persona o grup.
 2. Cal presentar un esborrany per proposta, que s’ajusti a la temàtica de la convocatòria. No cal que sigui un dibuix definitiu del que hi haurà a la paret, però si que ha de ser prou elaborat com perque tant el jurat com el Districte pugui valorar-ne la qualitat, interès i tractament de la temàtica.
 3. Format digital .jpeg o similar
 4. Cada persona pot presentar més d’un esborrany.
 5. Adjuntar dades personals de contacte (telèfon, email…)
 6. L’esborrany guanyador serà triat per un jurat, format per representants de les diverses entitats que formen Can Roger i ratificat en última instància pel Districte de l’Eixample.

Per la seva part, Can Roger:

 1. Aportarà part dels materials necessaris i infraestructura  per a realitzar les intervencions (a consensuar amb els artistes seleccionats).
 2. Difondrà les intervencions pels canals més adequats al seu abast.

DATES Inici de la convocatòria: 19 de març de 2014 Data límit de presentació de l’esborrany: 18 d’abril de 2014 inclòs. Dates de realització de la intervenció: 26 d’abril al 3 de maig, inclosos. INSCRIPCIONS info@difusor.org, posant a l’assumpte: Mur Comunitàri Can Roger NOTIFICACIÓ GUANYADOR Via contacte personal amb  l’interessat/da. MÉS INFORMACIÓ Per més informació o aclarir dubtes: info@difusor.org o al telèfon 651374486.

Capsalera Convocatòria oberta per a la intervenció artística de la tanca exterior del projecte. La present convocatòria oberta té per objectiu trobar un artista emergent que intervingui la tanca exterior del solar que acull el projecte Can Roger: menjador + hort + art. La convocatòria segueix una perspectiva comunitària; per tant, han estat els veïns i entitats vingulats al projecte els qui han decidit quina temàtica serà objecte de la intervenció. QUÈ ÉS CAN ROGER? Can Roger: menjador + hort + art, és un projecte gestionat per diferents entitats del barri de la Sagrada Familia que va guanyar la convocatòria Pla Buits (programa de gestió comunitaria de solars buits impulsat per l’Ajuntament de Barcelona) per gestionar un dels solars de l’Eixample amb projectes comunitaris. Can Roger es troba situat al carrer Roger de Flor amb Rosselló (Barcelona) i vol ser:

 1. Un espai de trobada per a persones del barri que estan en una situació de vulnerabilitat.
 2. Un espai participatiu suma de tres branques: menjador social + hort urbà + espai d’expressió artística i cultural.
 3. Un espai nascut de la corresponsabilitat d’entitats del barri, empreses i ciutadans que creixerà gràcies a les donacions econòmiques i materials de tots.

CONVOCATÒRIA L’objecte de la convocatòria és relitzar una intervenció mural que il·lustri la participació ciutadana, centrada específicament en els objectius de Can Roger: menjador + hort + art (més informació a: www.assoccanroger.blogspot.com) ESPAI A INTERVENIR FOTO MUR740x555 Tanca exterior del solar que tanca Can Roger. 36 x 3.5m. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 1. Hi pot participar qualsevol persona o grup.
 2. Cal presentar un esborrany per proposta, que s’ajusti a la temàtica de la convocatòria. No cal que sigui un dibuix definitiu del que hi haurà a la paret, però si que ha de ser prou elaborat com perque tant el jurat com el Districte pugui valorar-ne la qualitat, interès i tractament de la temàtica.
 3. Format digital .jpeg o similar
 4. Cada persona pot presentar més d’un esborrany.
 5. Adjuntar dades personals de contacte (telèfon, email…)
 6. L’esborrany guanyador serà triat per un jurat, format per representants de les diverses entitats que formen Can Roger i ratificat en última instància pel Districte de l’Eixample.

Per la seva part, Can Roger:

 1. Aportarà part dels materials necessaris i infraestructura  per a realitzar les intervencions (a consensuar amb els artistes seleccionats).
 2. Difondrà les intervencions pels canals més adequats al seu abast.

DATES Inici de la convocatòria: 19 de març de 2014 Data límit de presentació de l’esborrany: 18 d’abril de 2014 inclòs. Dates de realització de la intervenció: 26 d’abril al 3 de maig, inclosos. INSCRIPCIONS info@difusor.org, posant a l’assumpte: Mur Comunitàri Can Roger NOTIFICACIÓ GUANYADOR Via contacte personal amb  l’interessat/da. MÉS INFORMACIÓ Per més informació o aclarir dubtes: info@difusor.org o al telèfon 651374486.