Taller creatiu «Espai és Paraula»

marzo 26, 2012 | flash | , ,

Taller creatiu a l’espai públic entorn a la diversitat cultural i la convivència

Durant la primavera a l’Espai Avinyó ens aproparem a La paraula, l’essència de la llengua i de la nostra comunicació.

Treballarem l’ús creatiu de la paraula desenvolupant un conjunt d’intervencions artístiques a l’espai públic a través del taller creatiu “Espai és paraula”. Explorarem les relacions que es donen entre conceptes com la diversitat cultural, la convivència i l’espai públic. Les propostes d’aquest taller formaran part de la propera exposició de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura.

Vols ser un dels participants?

Si ets alumne/a de català del CNL de Barcelona i/o t’interessa l’art i les intervencions a l’espai públic, només has d’omplir el full d’inscripció i explicar-nos les teves motivacions per participar-hi. Hauràs d’enviar la teva inscripció abans del 9 d’abril a espaiavinyo@cpnl.cat indicant a l’assumpte del missatge “La paraula”.

Es comunicaran als participants el 30 de març i 10 d’abril. Si ets seleccionat/da hauràs de participar en un taller composat per tres sessions:

1. Reflexió. Dijous 12 d’abril, de 17 a 20h

2. Creació. Dissabte 14 d’abril, de 10.15 a 13.45 h

3. Intervenció a l’espai públic. Dijous 19 d’abril, de 17 a 20h

Full-d’inscripció